martes, 7 de mayo de 2013

Aquell programa del que parlen.... Photoshop

El curs s'està acabant, estem a la recta final del curs i ja estem donant els primers passos amb aquell programa del que tots hem sentit parlar i hem vist bons treballs però no tants saben com utilitzar-lo o més aviat dominar-lo.
Aquestes imatges les vam fer just després de la primera classe de photoshop, tots en teníem ganes que arribés aquest moment i aquí estem, passant hores  davant de l’ordinador mirant i provant aquesta eina i aquella altre.







El fet de saber com retocar renders ajuda molt a dotar la imatge de realitat, ja sigui pels ajustos de color, d’exposició, de contrast, ja sigui per la inserció de persones, plantes o qualsevol objecte.


Aquesta eina no sols ens serveix per eines, sinó que podem extrapolar aquests coneixements a altres assignatures i mostrar com abans no podíem les nostres idees i el que volem fer transmetre.


Hem aprés des de l’ajust d’imatges, objectes o conjunt de imatge fins a posar persones, amb les seves textures, modificant i retocant el seu contorn per poder fer creure que de veritat son allà.

I no sols això, sinó que també ens han fet aprendre que hi ha eines que ens permeten esborrar tot allò que no desitgem al nostre render, objectes que han aparegut de manera sospitosa, llums que no desitgem, taques, ombres..., eines que amb un simple clic ens poden dotar el render de molta més qualitat.


Com heu vist aquí us hem deixat alguns dels nostres renders passats per Photoshop, renders interiors, exteriors, de dia i de nit.





 Ens veiem aviat!

SofiEli

No hay comentarios:

Publicar un comentario